Učestvujte potpuno u životu

Uživajte više u magičnim momentima života


Phonak slušni aparati - fleksibilne forme, boje i stilovi.

Phonak portfolio nudi izbor velikog broja slušnih aparata u zavisnosti od vrste slušnog oštećenja, životnog stila, individualnih potreba i budžeta.

 


Phonak Naida V 

Očekujte više od svakodnevne konverzacije

Phonak Naida V hearing aid
Phonak Vitro V

Phonak Virto V

Čujno velik. Vidno mali

 

Sa jedinstvenim dizajnom koji se savršeno uklapa u Vaš ušni kanal za udobnost bez premca. Ne postoji slušni aparat tako mali, a sposoban za takve performanse. 

  • Individualna izrada da savršeno legne u Vaš ušni kanal. 
  • Kombinacija performansi i diskretnosti
  • Bez premca u udobnosti nošenja i kvalitetu zvuka

 

 

file_download Uputstvo za upotrebu

Phonak Naida V obezbeđuje snagu i performanse za klijente sa teškim i veoma teškim oštećenjem sluha. Podižu čujnost visokofrekventnih glasova. Zamislite potpuno novo iskustvo u slušanju, a da pritom nosite male aparate.

 

Phonak Bolero V

Phonak Bolero V

Najbolji odnos performansi i pouzdanosti

 

Phonak Bolero V slušni aparati predstavljaju naša najnovija dostignuća u tehnologiji i dizajnu sa ciljem da Vam obezbedimo jedinstveno zvučno iskustvo. Sve ovo u prijatnom izgledu i lepom dizajnu. 

 

file_download Uputstvo za upotrebuPhonak CROS II

Phonak CROS II

Pametno rešenje za osobe sa jednostranom gluvoćom.

 

Poznata Vam je situacija: Vi ste u bučnoj sobi i niste u mogućnosti da čujete Vašeg kolegu zato što je on okrenut na stranu gde loše čujete. Ako Vam je ovo poznato, Phonak Cross II je pametno rešenje za Vas.

 

file_download Uputstvo za upotrebuPhonak PilotOne

Phonak Audéo V

Vrhunska tačnost, beskonačna preciznost

 

Pametni audeo V slušni aparati opremljeni su novim Auto Sense OS sistemom. Dolaze sa tzv, risiverom u kanalu (RIC). Predvodnici su nove generacije slušnih aparata koji obezbeđuju slušanje bez muke čak i u najizazovnijm slušnim situacijama. 

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Phonak Naída Q

Phonak Naída Q

Snaga koja menja život

 

Superiorna tehnologija na kojoj su zasnovani Phonak Naida Q slušni aparati nudi jedinstvene performanse koje obogaćuju svakodnevna slušna iskustva. Zato slušni aparati ove porodice predstavljaju prava rešenja za osobe sa težim oštećenjima sluha. Aparati su dostupni u više modela uključujući i atraktivne RIC ( Receiver-In-Canal ) /risiver u kanalu/ modele. Paleta boja čini ove aparate atraktivnim.

Kompatibilnost sa Roger tehnologijom omogućava poboljšanje prilikom slušanja na većim udaljenostima i razumevanje govora u buci.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Phonak Vitro Q

Phonak Virto Q

Virtualno nevidljiv

 

S ponosom Vam predstavljamo novi standard u izradi kanalnih aparata po meri. Phonak Virto Q. Idelna ravnoteža između performansi I izgleda, ovi aparati idu od malih do nevidljivih uklapajući se u Vaš individualni životni stil kao i Vaše slušne potrebe.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Phonak Bolero Q

Phonak Bolero Q

Proven performance

 

Bazični zaušni slušni aparat Baseo Q5 je diskretan high - tech digitnalni instrument, koji pruža odličan kvalitet zvuka i razumevanje govora.

Prirodan zvuk i razumevanje govora rezultat su unikatne tehnologije koja omogućava eliminaciju pištanja i popravlja razumevanje. Slušni aparat je dostupan u 2 zaušna modela i 4 boje koje su kreirane tako da odgovaraju svakom tipu kose i kože. Ova napredna tehnogija je klijentima u Srbiji dostupna preko recepta RFZO.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Phonak Baseo Q

Phonak Audéo Q

Malo pakovanje. Velike performanse.

 

Phonak Audeo Q donosi odličan kvalitet zvuka tamo gde je to najpotrebnije , u najzahtevnijim zvučnim situacijama. Napravljen je da pruži besprekornu diskreciju i udobnost u nošenju

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Za svaki budžet

 

 

Phonak Baseo Q slušni aparati nude idealan balans između performansi i cene. Dostupni su u tri zaušna modela i četiri boje koje je moguće uklopiti sa bojom kože i kose.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Phonak Tao Q

Phonak Tao Q

Nevidljiv i dostupan

 

 

Phonak Tao Q dolazi u tri kanalna modela koja se mogu nositi u uhu. Nudi izvanredan kvalitet zvuka po prihvatljivoj ceni.

 

file_download Uputstvo za upotrebuNios S H20

Nios S H2O

Slušni aparati za decu

Potrebe dece i raznolikost njihovog slušnog ambijenta razlikuju se sa odrastanjem. Phonakje dizajnirao karakteristike u skladu sa mentalnim razvojem deteta, obezbeđujući fleksibilno podešavanje slušnih instrumenata, a istovremeno osigurava konzistentnost visoko zvučnog kvaliteta. 

 

 

 

 

file_download Uputstvo za upotrebu 


Audéo S

Audéo S

Award winning design

Audéo S SMART, najmanji slušni aparat na svetu sa svim bežičnim funkcijama u sebi predstavlja pravi izbor za sve korisnike koji tragaju za vrhunskim performansama, ručnim upravljanjem i kontrolom slušnog aparata i neograničenim mogućnostima povezivanja sa bežičnim komunikacionim sistemima. Audéo S SMART sadrži SoundRecover za proširenu čujnost visoko frekventnih zvukova, kao i DuoPhone opciju koja nudi rešenje za upotrebu telefona bez premca.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Ambra

Ambra

Visok nivo performansi

Phonak Ambra predstavlja ogroman skok u slušnim performansama i odgovara na sve Vaše slušne izazove. Sa mnogo inovativnih slušnih rešenja i najmodernijim izgledom, Phonak Ambra je sve što Vam je potrebno. Uživajte u svom sluhu, svuda, svakoga dana.

 

file_download Uputstvo za upotrebuSolana

Solana

Odličan odnos kvaliteta i cene

Phonak Solana poseduje impresivan paket performansi kao i odličan odnos kvaliteta i cene. Dozvolite da Vam Solana promeni viziju o tome šta slušni aparat može da ponudi.

file_download Download user guide 


Cassia

Cassia

Najbolje za Vaš novac

Ako želite da dobijete pravu vrednost za Vaš novac, a očekujete vrhunsko pomagalo sa posebnim dizajnom onda je Phonak Cassia pravo rešenje za Vas.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Dalia

Dalia

Essential Performance

Phonak Dalia predstavlja idealno rešenje za sve koji od slušnog aparata očekuju čujnost, razumevanje i komfor prilikom nošenja.

Pouzdan slušni aparat dolazi u 3 modela: zaušni, mikro zaušni i kanalni, sa posebnim akcentom na vodootporni M H2O model. Ovaj slušni aparat garantuje diskreciju bez obzira na odabrani model, a inovativno kućište je dostupno u 17 boja. Dokazanih performansi: prirodni zvuk, poboljšano razumevanje govora u buci - aktivacijom programa Ultra Zoom, slušni aparat Dalia je pravi izbor za sve osobe koje vode računa o budžetu.

 

file_download Uputstvo za upotrebuNaída S

Naída S

Verujte u moć da čujete više.

Naida S slušni aparati nude rešenja za srednja ka teškim oštećenjima sluha. Dostupni u 3 modela: RIC, SP i UP ovi slušni aparati su dizajnirani tako da ponude svestrano rešenje za različite stepene i konfiguracije oštećenja sluha.

Svi Naida S modeli su kompatibilni sa Roger wireless mikrofonima. Kombinacija dve tehnologije omogućava prevazilaženje izazova teških slušnih situacija: sastanci, bučni restorani, razgovor na velikoj udaljenosti i pruža maksimalno razumevanje.

 

file_download Uputstvo za upotrebu 


CROS

CROS

Za osobe koje ne čuju samo na jedno uho

 

 

 

Phonak CROS može biti zadovoljavajuće rešenje za Vas, ako čujete samo na jedno uho, bez obzira da li imate gubitak sluha u drugom uhu ili ne.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Dalia

Sky Q

Slušni aparati za decu

Sky Q slušni aparati za decu svih uzrasta pružaju maksimalnu korist napredne tehnologije za srednja do teških oštećenja sluha. Sva 4 dostupna modela su otporna na vodu i prašinu, te se roditelji mogu osloniti na trajnost ovih aparata i njihovih robusnih kućišta. Kućište u kojem je baterija dodatno osigurana i navedene perfomanse omogućavaju mališanima da se slobodno igraju i istražuju svet noseći svoje slušne aparate. Novi spektar Mix & Match boja garantuje i dobru zabavu za mališane jer će moći da obaberu kombinaciju boje slušnog aparata i jednostavno voleti da ga nose.

 

file_download Uputstvo za upotrebuStručnjaci za sluh mogu Vam pomoći da napravite najbolji mogući izbor za sebe. Oni će uzeti u obzir Vaše potrebe, budžet, životni stil i individualne slušne preference.