Phonak slušni aparati-izgled

Udobno povezani


Otkrijte stilove koji vam savršeno odgovaraju

Savremeni slušni aparati nude širok opseg kako u pogledu funkcionalnosti tako i izgleda. Vaš stručnjak za sluh će vam pomoći da nađete najbolje rešenje uzimajući u obzir Vaše potrebe, mogućnosti, način života i individualne slušne preference.


Pravljeni baš za Vas

 

Ovakvi modeli se prave specijalno po otisku Vašeg ušnog kanala da bi se dobio maksimalni benefit kao i najveća moguća udobnost. Ovi modeli stanu u Vaš ušni kanal i može se reći da su praktično nevidljivi. Ovakvi modeli su pogodni za laka i srednj teška oštećenja sluha.

 

Hearing aids

Risiver u slušnom kanalu (RIC)

 

Ovi modeli su manji od klasičnih zaušnih BTE aparata i pogodni su za laka do srednje teška oštećenja sluha. Mogu se nositi udobno iza uha. Možete ih naći u raznim bojama, stilovima i dizajnima.

Zaušni slušni aparati (BTE)

 

Zaušni modeli slušnig aparata - BTE su pogodni za sve stepene oštećenja sluha i kako im samo ime govori, nose se iza uha.  Ove modele možete naći u različitim bojama, stilovima i dezenima.Potražite savet stručnjaka

Savremeni slušni aparati nude širok opseg kako u pogledu funkcionalnosti, tako i izgleda. Vaš stručnjak za sluh će Vam pomoći da nađete najbolje rešenje, uzimajući u obzir Vaše potrebe, budžet, životni stil, i individualne slušne preference.