Pomozite svom detetu da čuje, govori i pripada


Phonak Sertifikovan Pedijatrijski Centar je internacionalni sertifikat koji se daje vodećim centrima koji ispune sledeće zahteve: infrastruktura koja je prilagođena deci i njihovim potrebama, specijalizovana oprema za merenje i dijagnostiku, i naravno obrazovanje i kvalifikacije dečijih specijalista za sluh posebno obučenih da priđu Vašem deteti i Vama.
Ovde smo da Vam pomognemo i podržimo Vas i Vaše dete u svemu vezano za dečiji sluh. Ako imate bilo kakva pitanja, ne oklevajte da nas kontaktirate.


Perfektno podešavanje, jedinstveno kao i svako dete

Želite najbolje za svoje dete, kao i mi u Phonak-u. Preko 4 decenije smo posvetili želji da razumemo potrebe deteta sa oštećenjem sluha, i razvili smo potpuna inovativna i intuitivna rešenja za specifične potrebe dece. Ove potrebe se značajno razlikuju u zavisnosti od uzrasta deteta.


Odojčad i mala deca

Za ovu uzrastnu grupu, jako je važno obezbediti slušnu stimulaciju kao i konstantnost u nošenju slušnog aparata što je više moguće. Deca ovog uzrasta najčešće nose zaušne slušne aparate jer im oni obezbeđuju najveći komfor, stabilnost i sigurnost. 

 

Provere sluha kod dece

Sposobnost slušanja se može proveriti već po samom rođenju. Što se pre detektuje slušno oštećenje to je bolje, jer blagovremena intervencija ima krucijalni značaj za govorno jezički razvoj Vašeg deteta.


Deca školskog uzrasta

Deca postaju samostalnija i više su izložena raznim komunikativnim situacijama u ovom uzrastu. Kako biste olakšali svom detetu da bolje čuje i razume nastavnika, ili da Vas čuje kada ga dozivate, obezbedite mu bežični komunikativni alat. Mogućnost kombinovanja boja čini nošenje slušnih aparata veoma zabavnim.

 


Tinejdžeri

Vaš tinejdžer želi da bude baš kao i svi drugi, da se bavi sportom, sluša muziku, druži sa prijateljima i pokaže svoju jedinstvenost kroz modu ili frizuru... I sve će to moći sa uz pomoć bežičnih dodataka. Biće u mogućnost da poveže svoje slušne aparate sa MP3 plejerom, mobilnim telefonom, tabletom ili TV-om. Biće lako čuti trenera ili prijatelje, čak i iz daljine ili u bučnom okruženju.

 Poseta pedijatrijskom centru po prvi put  

Svaki sertifikovani centar pruža visok nivo usluge, uključujući:


Savetovanje o slušnim mogućnostima Vašeg deteta

Naši eksperti za sluh su posebno edukovani za pomoć deci.

 


Slušni testovi sa najnovijom tehnologijom, specijalizovanom za decu

Nudimo Vam testiranje sluha kroz metode posebno specijalizovane za decu.


Odabir slušnog aparata i dodataka

Naši eksperti će Vas posavetovati oko toga koji tip slušnog aparata i dodataka je najbolje rešenje za Vaše dete. Saveti oko edukacije i finansijske pomoći

Možemo Vas posavetovati oko toga gde možete primiti pomoć oko edukacije i finansija.

 


Praktični saveti za komunikaciju

Pitajte svog eksperta za sluh za praktične savete kako da poboljšate jezički razvoj svog deteta.


Stalni nadzor

Pošto Vaše dete stalno raste važno je stalno pratiti i redovno kontrolisati stanje sluha. Vaš ekspert za sluh će Vas posavetovati.Otkrijte pedijatrijska rešenja 

Zahvaljujući širokom Phonakovom pedijatrijskom portfoliu,  postoji rešenje za pomoć svakom detetu. Saznajte više o Phonakovim slušnim aparatima i dodatcima za decu.