Bolja komunikacija sa bežičnim dodatcima

Phonak bežični dodatci su korisni kao nadgradnja na Vaše slušne aparate koja će Vam pomoći da čujete bolje u izazovnim zvučnim situacijama. Čujte bolje u bučnom okruženju ili na daljinu, tokom telefoniranja, u učionici ili dok gledate televiziju. Pristupite brzom podešavanju Vašeg slušnog aparata Phonak daljinskim upravljačem.


TELEFONSKI RAZGOVORI  |  TV - MULTIMEDIJA  |  U BUCI  |  U UČIONICI        

Telefonski razgovori 

KUĆI | MOBILNI TELEFONI | U KANCELARIJI

 

Uživajte u jasnijem razgovoru mobilnim telefonom.  Phonak dodatci Vam mogu pomoći prenoseći sagovornikov glas direktno u Vaš slušni aparat. 


Phonak DECT phone

Phonak DECT telefon

Ovaj bežični telefon izgleda kao svaki drugi telefon, ali je mnogo snažniji, prenoseći zvuk direktno u oba slušna aparata istovremeno, smanjujući buku i pojačavajući razumevanje.

 

Ovaj telefon poseduje i dodatno pojačavanje tona za momente kada klijent ne nosi slušne aparate, a zahvaljujući bežičnom prenosu zvuka, korisnik ga može koristiti potpuno regularno. Ostatak porodice ovaj telefon može koristiti kao potpuno običan aparat. 

 

file_download Uputstvo za upotrebuPhonak EasyCall

Phonak EasyCall

Phonak EasyCall povezuje Phonak slušne aparate sa mobilnim telefonom. Trajno je povezan sa mobilnim telefonom i prenosi konverzaciju direkno na oba slušna aparata, za neprevaziđen kvalitet zvuka i sa maksimumo razumljivosti. 

 

Zahvaljujući ovakvom rešenju sa  direktnim prenosom zvuka, možete nastaviti da uživate u razgovorima  Vašim omiljenim mobilnim telefonom i  slušnim aparatom. 

 

file_download Uputstvo za upotrebu


TELEFONSKI POZIVI  |  TV - MULTIMEDIJA  |  U BUCI  |  U UČIONICI        

TV - Multimedija

I DALJINSKI UPRAVLJAČI

 

Uživajte u visoko kvalitetnom zvuku direktno prenesenom sa Vašeg omiljenog audio izvora na Vaš slušni aparat.


Phonak TVLink

Phonak TVLink povezuje TV ili drugi audio izvor koji podržava digitalne audio signale sa Vašim slušnim aparatom. 

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

The TVLink se koristi sa Phonak ComPilot or ComPilot Air i pretvara svaki Phonak slušni aparat sa mogućnošću bežične konekcije u slušalice sa ograničenjem do 30 m udaljenosti. Omogućava kvalitet stereo zvuka.

 Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Ovaj dodatak omogućava korisnicima da uživaju razgovarajući mobilnim telefonom, a takođe i visok kvalitet stereo zvuka za bilo koji multimedijalni uređaj koji prenosi zvuk preko slušnog aparata. 

 

Zahvaljujući Bluetooth-u, ComPilot se lako povezuje sa svim vrstama mobilnih telefona, kompjutera, tableta, muzičkih uređaja itd. Takođe se može koristiti kao daljinski upravljač za promenu programa slušanja na slušnom aparatu, kao i kontrolu jačine zvuka, i nudi Glasovna upozorenja za lakšu interakciju. 

 

file_download Uputstvo za upotrebuPhonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air

Manji i moderniji Phonak ComPilot Air je fokusiran na Bluetooth technologiju, i povezuje Phonak Venture slušne aparate bežično sa mobilnim telefonima ili drugim Bluetooth muzičkim uređajima.

 

Takođe se može koristiti sa Phonak TVLink-om ili Phonak RemoteMic-om.

 

file_download Uputstvo za upotrebuPhonak PilotOne

Phonak PilotOne

Najlakši i najdiskretniji način da kontrolišete Vaše Phonak slušne aparate.

 

Phonak Pilot One daljinski upravljač je dizajniran da bude jak, lak za korišćenje i diskretan. Njegova jednostavnost i ergonomski dizajn čine ga lakim za upotrebu.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


TELEFONSKI POZIVI  |  TV - MULTIMEDIJA  |  U BUCI  |  U UČIONICI        

U buci 

ILI NA DALJINU

 

Uvek imajte osećaj kao da sedite u prvom redu u toku konverzacije, bez obzira koliko je bučno Vaše okruženje.


Roger Pen

Roger Pen je bežični mikrofon koji omogućava ljudima sa oštećenjem sluha da imaju mogućnost boljeg razumevanja govora  u bučnom okruženju ili na daljinu. 

Roger Pen

Napravljen po najnovijoj Roger tehnologiji, ovo potpuno automatizovano rešenje dokazano ima bolje performanse od bilo kog drugog bežičnog mikrofona u industriji. Može se koristiti kao samostalni mikrofon ili u kombinaciji sa drugim Roger Pen-om ili Roger Clip-On Mikrofonom. Takođe poseduje Bluetooth za razgovore mobilnim telefonom, a moze se koristiti i za gledanje TV-a ili korišćenje drugih multimedijalnih uređaja.Roger EasyPen

Roger EasyPen

Roger EasyPen je uzbudljiv proizvod za ljufe koji žele jednostavnost u korišćenju sa punim Roger performansama i nemaju potrebu za Bluetooth-om ili manuelnom kontrolom mikrofona.

 

 

Poseduje premijum Roger-ove performanse za pomoć konverzaciji u buci ili na daljinu, i jedno je od najboljih rešenja za prevažilaženje ovakvih situacija.

 

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger RemoteMic

Roger RemoteMic

Phonak Roger RemoteMic je bežični mikrofon podesan za jedan na jedan razgovor na daljinu. The RemoteMic se kači na garderobu sagovornika.

 

U kombinaciji sa Phonak ComPilot Air ili Phonak ComPilot prenosi sagovornikov glas direktno u oba slušna aparta na daljini do 20 m.

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic je jednostavan za upotrebu i omogućava ljudima sa slušnim oštećenjem da uživaju u komunikaciji jedan na jedan, čak i u bučnom okruženju ili na daljinu.

 

Ovaj diskretni dodatak koristi sagovornik osobe sa oštećenjem sluha. Potpuno je automatizovan i ima sve premijum performanse ya raygovor u bučnom okruženju. Može se koristiti kao samostalan mikrofon ili zajedno sa drugim Roger Clip-On Mikrofonima ili Roger Pen-om. Takođe se može koristiti za gledanje TV-a i korišćenje drugih multimedijalnih uređaja. 

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Roger Clip-on Mic

Roger Table Mic

Fokusirajte se na posao umesto na slušanje 

 

Poslovni sastanci mogu biti izazovno okruženje za osobe sa oštećenim sluhom. Jednostavnim postavljanjem Roger Table Mikrofona na sto, on će prenositi jasan govor direktno do Vašeg slušnog aparata, omogućavajući Vam da potpuno učestvujete u razgovoru. Jedan Roger Table Mic je savršen mali sastanak.  Za veće sastanke moguće je povezati više Roger Table Mikrofona, tako da svaki učesnik dobije jasan signal. Sa kapacitetom baterije za više od 20 sati rada, više nikada nećete morati da brinete.

 

file_download Uputstvo za upotrebu


TELEFONSKI POZIVI  |  TV - MULTIMEDIJA  |  U BUCI  | U UČIONICI        

U učionici 

Pravo i značajno učenje se odvija kada su eca potpuno angažovana. Ali takva angažovanost je moguća samo kada učenici mogu jasno da čuju i razumeju profesora.


Roger Inspiro

Ovaj bežični mikrofon za nastavnika je glavna komponenta Roger sistema za edukaciju. Kombinuje dve mikrofonske opcije.  Ima vrlo jednostavan meni i lak je za upotrebu.

Roger inspiro

Roger nudi najbolje performanse prilikom govora u buci,  sa dokazanim poboljšanjem od 54% u odnosu na druge FM i digitalne sisteme. Roger Inspiro funkcioniše sa svakim zaušnim slušnim aparatom, kohlearnim implantom i sistemom za pojačavanje punoće zvuka, i jedini je sistem koji može da prenosi govor simultano na Roger, FM i slušače. 

 Roger DynaMic - the Roger inspiro passaround microphone

Roger DynaMic

ROGER INSPIRO PRENOSNI MIKROFON 

 

Ovaj prenosni mikrofon radi zajedno sa Roger inspiro u učionici, dopuštajući da komentari učenika i pomoćnih nastavnika takodje budu čuti od strane svih prisutnih. 

  • Roger inspiro kvalitet zvuka
  • Jednostavan a efektan dizajn
  • Otporan na udarce
  • Prikladnih dimenzija

 

file_download Uputstvo za upotrebuDesign-integrated Roger Receivers

Roger risiveri

Diskretni risiveri za Phonak slušne aparate prijatne spoljašnjosti i glatkih i jasnih linija.

 

Takođe su otporni na znoj kada se upare sa izabranim slušnim aparatom a dostupna je i opcija zastite baterije. Uz Roger bežične mikrofone, Phonakovi risiveri nude vodeće zvučne performanse i osobine u industriji. 

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

MALI UNIVERZALNI RISIVER

 

Mali univerzali Roger risiver je kompatibilan sa bukvalno svakim slušnim aparatom i kohlearnim implantom na tržištu.

 

Jednostavno povežite Roger X sa Roger bežičnim mikrofonom da biste dobili najbolje performanse pri konverzaciji u buci za  sve osobe koje imaju veći stepen oštećenja sluha.

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger Focus

Roger Focus

Jer svako dete ima ptavo na to da može da se usresredi. Bežični sistem kao što je ovaj dokazano pomaže deci sa jednostranim oštećenjem, poremećajem u auditornom procesuiranju i nekim oblicima autizma.

 

Takođe je pogodno za korišćenje kod dece sa urednim sluhom koaj imaju problem  sa razumevanjem u bučnom okruženju.

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger MyLink

Roger MyLink

UNIVERZALNI INDUKCIONI OKOVRATNI RISIVER

 

Roger MyLink je risiver jednostavan za upotrebu i kompatibilan sa svim slušnim aparatima koji poseduju T-Coil (Phonak ili neki drugi proizvođač). 

 

Roger MyLink je kompatibilan sa većinom  Roger bežičnih mikrofona.

 

file_download Download user guideRoger AudioHub - Audio transmission made easy

Roger AudioHub

Roger AudioHub dozvoljava da lako puštate dva audio izvora da idu kroz Roger Dynamic SoundField DigiMaster zvučnike, i prenosi zvuk do bilo kog Roger i Phonak FM risivera u sobi, ili do oba simultano.

 

Dizajniran je da radi zajedno sa Roger inspiro kao sekundarni prenosnik na Phonak's MultiTalker Network, Roger AudioHub može da se poveže na svaki multimedijalni uređaj sa audio ulazom, kao sto su interaktivne table, kompjuteri, tableti, MP3 plejeri. Takođe se može koristiti za audio snimanje časa. 

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger WallPilot

Roger WallPilot

Ovo je zidni uređaj koji se postavlja pored ulaza i automatski povezuje đačke Roger risivere na postojeću Roger mrežu u učionici onog momenta kada uđu.

 

Profesori takođe mogu povezati svoje mikrofone, jednostavnim paljenjem mikrofona u bliziniT Roger WallPilot.

 

file_download Uputstvo za upotrebuDynamic SoundField

Samo ga uključite i počnite da predajete!

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField od Phonak-a donosi potpuno nov način amplifikacije zvuka u učionicama, rešavajući tako probleme nudeći najbolje zvučne performanse, potpuno automatizovana podešavanja, i lako povezivanje sa Phonak-ovim FM sistemima za decu sa oštećenim sluhom.

 

DOKAZANI BENEFITI SOUNDFIELD-a

• Poboljšanje sposobnosti praćenja nastave i učenja  
• Manje ponavljanja govornika je potrebno

• Ostvaren plan i program rada razreda  

 


Ako Vam je potrebna dodatna pomoć ili pojašnjenje posetite eksperta za sluh u Vašoj blizini.Naši eksperti za sluh Vam mogu pomoći da napravite najbolji izbor za Vaše individualne potrebe.